Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι πωλήσεις του PlayStation 5 στην Ιαπωνία ξεπέρασαν τα δύο εκ. συστήματα

*
Το PlayStation 5 ξεπέρασε σε πωλήσεις τα δύο εκατομμύρια κονσόλες στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που γίνονται γνωστά, 1.749.737 από αυτές τις κονσόλες είναι το standard μοντέλο και 278.046 από αυτές το Digital Edition. Επιπλέον, τα παραπάνω στατιστικά σημειώθηκαν 101 εβδομάδες μετά από το λανσάρισμα του PlayStation 5. Το PlayStation 4 έφτασε ανάλογα νούμερα σε 90 εβδομάδες και το PlayStation 3 σε 73 εβδομάδες. Βέβαια, ένας από τους βασικούς λόγους που το PlayStation 5 έφτασε στα δύο εκατομμύρια πιο αργά από τους προκατόχους του, είναι η παγκόσμια έλλειψη στοκ λόγω προβλημάτων στην αλυσίδα παραγωγής κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19.

Στο μεταξύ, το πρόβλημα των scalpers συνεχίζεται στην αγορά της Ιαπωνίας, ειδικά τώρα με την υποτίμηση του νομίσματός της (yen). Οι επιτήδειοι αγοράζουν όσες κονσόλες μπορέσουν να εξασφαλίσουν και στη συνέχεια τις μεταπωλούν στο εξωτερικό με αυξημένο κόστος.


Οι παγκόσμιες πωλήσεις του PlayStation 5 έχουν ξεπεράσει τις 21,7 εκατομμύρια κονσόλες. Αυτό το γνωρίζουμε ύστερα από σχετική ανακοίνωση της Sony στις 30 Ιουνίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*