Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι τίτλοι του PS VR δε θα είναι συμβατοί με το PS VR 2

*
Τα παιχνίδια του PlayStation VR δε θα υποστηρίζονται από το PlayStation VR 2, σύμφωνα με τον Hideaki Nishino της Sony Interactive Entertainment. Ο senior vice president of platform experience της ιαπωνικής εταιρείας επιβεβαίωσε τους φόβους πολλών gamers μέσα από το νεότερο επεισόδιο του Official PlayStation Podcast.

Όπως εξήγησε ο Nishino, το PlayStation VR2 είναι σχεδιασμένο ως μια πραγματικά next-gen εμπειρία εικονικής πραγματικότητας. Το νέο hardware έχει πολύ πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά, όπως το καινούργιο (διπλό) χειριστήριο με haptic feedback και adaptive triggers, το 4K HDR και το 3D audio. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την ανάγκη για πολύ διαφορετική προσέγγιση του development τίτλων του PlayStation VR2 σε σχέση με του PlayStation VR.

Το PlayStation VR 2 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023 για το PlayStation 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*