Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλο το προσωπικό της απέλυσε η KeokeN, δημιουργός του Deliver Us Mars

*
Οι ιδρυτές της KeokeN, που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του Deliver Us Mars και του Deliver Us the Moon, ανακοίνωσαν ότι απέλυσαν όλα τα μέλη του προσωπικού. Μέσω μια ανάρτησής τους στο X, o CEO του studio Koen Deetman και ο διευθύνων σύμβουλος, Paul Deetman υποστηρίζουν ότι αναγκάστηκαν να πάρουν αυτή την απόφαση, αφότου εξάντλησαν όλες τις επιλογές για να ολοκληρώσουν τα projects που είχαν στα πλάνα τους. Ήδη, από τον Φεβρουάριο είχαν ξεκινήσει οι περικοπές προσωπικού, ενώ είχαν προηγηθεί μειώσεις μισθών, αλλά και μήνες που οι υπάλληλοι ήταν απλήρωτοι.

Ακόμα, πριν μερικές εβδομάδες το studio αποκάλυψε ότι δεν μπόρεσε να πείσει 40 εκδότες για πέντε παιχνίδια που τους πρότεινε, σε περισσότερα από 200 meetings τα τελευταία δύο χρόνια.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της KeokeN.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*