Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Online mode, power ups, Wonder Flowers και πολλά άλλα είχε το Super Mario Bros. Wonder Direct (video)

Η Nintendo δημοσίευσε νέες πληροφορίες και πλάνα για το επερχόμενο Super Mario Bros. Wonder. Στο πλαίσιο του πρόσφατου Super Mario Bros. Wonder Direct, είχαμε την ευκαρία να παρακολουθήσουμε gameplay, να ενημερωθούμε για τα power-ups, να μάθουμε για τα Wonder effects, το online και πολλά άλλα, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2023.

Ετοιμαστείτε να μεταβείτε στο απροσδόκητο με το Super Mario Bros. Wonder—τη νέα εξέλιξη της διασκέδασης που προσφέρουν ο Mario και η παρέα του και το πρώτο παιχνίδι 2D side-scrolling της σειράς Super Mario Bros μετά από περισσότερα από 10 χρόνια. Με ένα νέο Flower Kingdom προς εξερεύνηση και ένα ποικίλο ρόστερ επιλέξιμων χαρακτήρων, το Super Mario Bros. Wonder εισάγει τα Wonder Flowers – αντικείμενα που αλλάζουν το παιχνίδι με εκπληκτικά εφέ που πρέπει να δείτε για να πιστέψετε.


Στο Super Mario Bros. Wonder, ο καλοπροαίρετος πρίγκιπας Florian προσκαλεί τον Mario και τους φίλους του στο Flower Kingdom - μια όχι και τόσο μακρινή χώρα λίγο πιο πέρα από το Mushroom Kingdom. Αλλά ο Bowser, ο βασιλιάς των Koopas, έχει άλλα σχέδια. Με ένα μόνο άγγιγμα του μυστηριώδους Wonder Flower, ο Bowser συγχωνεύεται με το κάστρο του πρίγκιπα Florian. Χάρη στη νέα του δύναμη, το χάος απλώνεται σε όλη τη γη. Τώρα εναπόκειται στον Mario και τους φίλους να σταματήσουν τον Bowser και να σώσουν το Flower Kingdom.

Περισσότερα στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*