Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 2000 PS5 και PS4 games σε προσφορά μέχρι -90%!

*
Aw sh*t, here we go again” αναφωνούν με ανακούφιση εκατομμύρια κάτοχοι PS4 και PS5, αφού πάνω από 2000 παιχνίδια έρχονται σε προσφορά και το χέρι θα καταλήξει στην πορτοφόλα. Το νέο κύμα αυτό των εκπτώσεων εμφανίστηκε στο PlayStation Store και προσφέρει μια πληθώρα παραγωγών και έξτρα πακέτων περιεχομένου και μειώνει τις αρχικές τιμές έως και κατά 90%!

Οι προσφορές αυτές υπάγονται στην ενέργεια “Planet of the Discounts” και θα «τρέξουν» έως και τις 28 Φεβρουαρίου. Για να τις βρείτε θα χρειαστεί να επισκεφθείτε είτε το PlayStation Store από την κονσόλα σας, είτε να μπείτε στην ειδική ενότητα του web PlayStation Store, κάνοντας click εδώ.




Με μια πρώτη ματιά μπορεί να βρει κανείς το God of War Ragnarok στο -43%, το Hogwarts Legacy: Digital Deluxe Ediiton στο -40%, το NBA 2K24 Mamba Editon στο -65% και το GTA V στο -67%! Εννοείται πως οι συνδρομητές PS Plus έχουν μερικές έξτρα εκπτώσεις.

Καλές αγορές! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*