Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περιζήτητο το Xbox Series X στη φετινή Black Friday

*
Το Xbox Series X ήταν ένα από τα προϊόντα που "κυνήγησαν" οι καταναλωτές τη φετινή Black Friday. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Adobe, η κονσόλα της Microsoft βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα των προϊόντων, μαζί με την παιδική σειρά Bluey, το Call of Duty: Modern Warfare II, τα drones και τα Macbooks. Η Adobe δεν διευκρινίζει το πως και το γιατί βρέθηκε στη θέση αυτή το Xbox Series X, δηλαδή τους παράγοντες που χρησιμοποιεί για να καθοριστεί τι το έκανε πιο δημοφιλές από το Xbox Series S, το Nintendo Switch και το PS5. Την περσινή χρονιά, κάτι ανάλογο είχε συμβεί με το Xbox Series S. Την περίοδο εκείνη, η Adobe υποστήριζε ότι τα δεδομένα της είχαν προέλθει από 1 τρισ. επισκέψεις σε ιστοσελίδεες καταστημάτων λιανικής και από έρευνα που πραγματοποίησε σε δείγμα 1.000 καταναλωτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*