Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: Το Marathon της Bungie επιστρέφει ανανεωμένο (trailer)

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια, όμως το Marathon παραμένει αγαπητό στο κοινό και στην Bungie, από ότι φαίνεται, καθώς ανακοίνωσε την επιστροφή του ιστορικού shooter. Το Marathon επανέρχεται για κονσόλες νέας γενιάς και PC, πλήρως ανανεωμένο και αρκετά διαφορετικό.

Η Bungie διευκρίνισε πως το Marathon θα αποτελεί extraction shooter αφιερωμένο στο PvP, οπότε δεν θα περιλαμβάνει κάποιο campaign. Δεν θα είναι sequel, όμως θα σχετίζεται με τα παλιότερα παιχνίδια και όσοι τα έχουν παίξει, σίγουρα θα εκτιμήσουν τις αναφορές.




Ως αποκλειστικά multiplayer τίτλος, το Marathon θα έχει ορισμένες δυναμικές αλλά και ορισμένες στατικές ζώνες στον χάρτη, όπως αναφέρει η εταιρεία. Εκπρόσωποι της Bungie αναφέρουν πως δεν γνωρίζουν πότε θα μοιραστούν νέες πληροφορίες, όμως όταν αυτό συμβεί, θα δούμε gameplay και το παιχνίδι θα είναι κοντά στην κυκλοφορία του.

Μιλώντας για αυτό, δεν έχει δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία ή έτος, όμως γνωρίζουμε πως το Marathon θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC με δυνατότητα cross-play και cross-save μεταξύ όλων των πλατφορμών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*