Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pokémon Trading Card Game Live: Τον Ιούνιο η κυκλοφορία του, μαζί με το expansion Scarlet & Violet – Paldea Evolved

*
Η The Pokémon Company ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Pokémon Trading Card Game Live, αλλά και δωράκια για όσους δοκιμάσουν την beta του. Ο διάδοχος του Pokémon Trading Card Game Online θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου 2023 για iOS, Android και PC και, έως τότε, οι παίκτες που θα συνδεθούν στην beta που τρέχει ήδη θα κάνουν δικά τους special αξεσουάρ, θήκες για κάρτες και ένα deck box.

Ο νέος τίτλος αναπτύχθηκε από τη The Pokémon Company, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, που ήταν δημιούργημα της Dire Wolf Digital. Τώρα, η εταιρεία υπόσχεται πολλούς και διασκεδαστικούς τρόπους για να ζήσουν παλιοί και νέοι παίκτες το Pokémon TGC. Εκτός αυτών, έπονται ημερήσιες αποστολές, customizable avatars και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του τίτλου, θα γίνει διαθέσιμο και το expansion pack Scarlet & Violet – Paldea Evolved.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*