Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πωλήσεις: 54,8 εκατ. PS5 στα ράφια, 89 εκατ. PS4 και PS5 games στο τρίμηνο, χρήστες-ρεκόρ για το PlayStation Network

*
Η Sony ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο του 2023 και όπως φαίνεται, το PS5 συνεχίζει να φτάνει στα καταστήματα με καταιγιστικούς ρυθμούς και να ανεβάζει συνεχώς πωλήσεις. Συνολικά, μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2023 (τρίτο τρίμηνο του τωρινού οικονομικού της έτους) η Sony πούλησε 8.2 εκατομμύρια κονσόλες (+1,1 εκατ. σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο).

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε πως το PlayStation Network έχει πλέον 123 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες (+11 εκατ. σε σχέση με τα 112 εκατομμύρια της αντίστοιχης περσινής περιόδου). Οι πωλήσεις παιχνιδιών για PS4 και PS5 έφτασαν τα 89.7 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στο τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2023 (+3.2 εκατ. σε σχέση με τα 86.5 εκατ. της αντίστοιχης περσινής περιόδου).


Τα 16.2 εκατομμύρια ήταν first party games (-4.6 εκατ. σε σχέση με αντίστοιχη περσινή περίοδο). Το 66% ήταν full game software digital download (+4% σε σχέση με πέρσι).

Τέλος, το Marvel’s Spider-Man 2 έφτασε τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις έως και τις 4 Φεβρουαρίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*