Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώην developers του Forza Horizon δημιούργησαν τη Maverick Games

*
Μια ομάδα που αποτελείται από πρώην developers του Forza Horizon, παραιτήθηκε από την Playground Games και δημιούργησε ένα νέο studio, τη Maverick Games. Επικεφαλής τους είναι ο βετεράνος και πρώην creative director του Forza Horizon 5, Mike Brown και η εταιρεία ετοιμάζει ένα "premium open-world game" για κονσόλες και PC. Υπάρχουν ακόμα πέντε στελέχη που προέρχονται από την Playground Games, ο εκτελεστικός παραγωγός Tom Butcher, ο chief technical officer Matt Craven, ο content director Gareth Harwood, ενώ την ίδια θέση έχουν και οι Fraser Stachan και Ben Penrose.

"Ο στόχος μας για τη Maverick Games είναι να δημιουργήσουμε ένα studio που θα αγαπηθεί από το κοινό. Για τους παίκτες, ετοιμάζουμε ήδη έναν ενδιαφέρον, υψηλής ποιότητας τίτλο και για τους developers μια στέγη όπου όλοι ενθαρρύονται να αναλαμβάνουν ρίσκο, να έχουν περιέργεια, να είναι δημιουργικοί, να καινοτομούν, να είναι ο εαυτός τους και πάνω απ' όλα όλοι να είναι ένας Maverick", είπε ο Brown.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*