Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορά PS5: Αποκτήστε το μόνο για σήμερα με €435,99! (update 2)

*
Update: Όπως ενημερωθήκαμε, η προσφορά ισχύει για τους χρήστες στους οποίους ήρθε ένα σχετικό mail και δεν αφορά μια γενικότερη προωθητική ενέργεια. Οπότε, απλά ελέγξτε το mailbox σας και αν είστε τυχεροί μπορεί να την εκμεταλλευτείτε.

Update 2: Ήδη συνεχίζονται οι προσφορές και η Public δίνει δωροεπιταγή 50 ευρώ με κάθε αγορά PS5.


Μία σούπερ προσφορά για το PS5 εντοπίσαμε σήμερα και ισχύει μέχρι το τέλος της ημέρας. Συγκεκριμένα, η μηχανή αναζήτησης Skroutz έστειλε ένα newsletter, στο οποίο αναφέρει προσφορές που «τρέχει» για προϊόντα τεχνολογίας με έκπτωση που φτάνει το 20% και αφορά τις αγορές που μπορούν να γίνουν μέσω Skroutz (όχι απευθείας από το κατάστημα). Αυτό σημαίνει πως το πακέτο της κονσόλας προσφέρεται στα €435,99 αντί για τα €544,98 (που είναι η φθηνότερη τιμή που παίζει τώρα σε κατάστημα που προσφέρει αγορές μέσω Skroutz), άρα μπορείτε να το κάνετε δικό σας γλιτώνοντας €108,99. Μοναδική προϋπόθεση είναι η αγορά να γίνει μέσω του Skroutz με τη χρήση κάρτας Mastercard. Με το που εισάγετε την κάρτα στο προφίλ σας (ή πάτε να κάνετε την αγορά, αν την έχετε ήδη περασμένη), μπορείτε να δείτε να αφαιρείται το παραπάνω ποσό και να σας παρέχετε μια σημαντική έκπτωση.



Αν δεν έχετε αγοράσει ακόμη κονσόλα, να η ευκαιρία σας. Η προσφορά ισχύει για όλα τα προϊόντα τεχνολογίας άνω των 250 ευρώ και με έκπτωση που φτάνει στο μέγιστο τα 150 ευρώ, οπότε και το PlayStation VR2 να ψάχνετε, και πάλι θα βγείτε κερδισμένοι!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*