Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρωταγωνιστή σε ταινία θα έκανε τον Tommy Vercetti του Grand Theft Auto: Vice City αποστολή που αφαιρέθηκε από το παιχνίδι (video)

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία για το Grand Theft Auto: Vice City βγηκε στην δημοσιότητα, καθώς ένας dataminer ανακάλυψε στον κώδικα του παιχνιδιού μια διαγραμμένη αποστολή, στην οποία ο Tommy Vercetti γίνεται πρωταγωνιστής σε ταινία.

Ο YouTuber με την ονομασία Vadim M εντόπισε στον κώδικα του πρόσφατου Vice City: Definitive Edition μια αποστολή, η οποία μάλιστα υπάρχει στα δεδομένα του αρχικού παιχνιδιού και δεν αξιοποιήθηκε από την Grove Street Games.

Η αποστολή, όπως παρουσίασε ο Vadim ονομάζεται “movie demo” και περιλαμβάνει ένα cutscene με τον Tommy Vercetti να αποχωρεί από το αστυνομικό τμήμα της Ocean Beach και να κατευθύνεται προς το Malibu Club. Στο Malibu Club θα συμβεί μια συμπλοκή μεταξύ του Tommy και μιας ομάδας κακοποιών που τον ακολουθούσαν από το αστυνομικό τμήμα, έχοντας ως αποτέλεσμα να τραπεί ο Tommy σε φυγή με ένα όχημα, που στην συνέχεια θα βρεθεί σε ένα “θανατηφόρο” δυστύχημα.

Ο Vadim εντόπισε γραμμές από διαλόγους και συγκεκριμένα από έναν χαρακτήρα με την ονομασία Steve Scott, ενός παραγωγού ταινιών που την φωνή του δίνει ο Dennis Hopper. Ο Steve Scott ζητά από τον Tommy να γυρίσουν μια σκήνη καταδίωξης. Ο Tommy συμφωνεί με την πρόταση, ενώ μάλιστα υπάρχει μια σημείωση που αναφέρει "Steve tells player about stunt mission".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*