Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS6: Πότε αναμένεται, σύμφωνα με τη Sony

*
H Sony δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενης γενιάς PlayStation πριν το 2027, σύμφωνα με εμπιστευτικό έγγραφο που αποτελεί μέρος της έρευνας της αρχής ανταγωνισμού της Μ. Βρετανίας, σχετικά με την προτεινόμενη εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft.

Σε μια παράγραφο που γίνεται αναφορά στο χρονικό διάστημα που ίσως παραμείνει το Call of Duty στο PlayStation, η Sony υποστηρίζει ότι (τη στιγμή που συντάχθηκε το κείμενο) αναμένει να χάσει την πρόσβαση στο franchise το 2027. Στη συνέχεια η Sony αναφέρει ότι όταν "λανσάρει την επόμενης γενιάς κονσόλα PlayStation...θα έχει χάσει την πρόσβααση στο Call of Duty και άλλους τίτλους της Activision.


Επίσης, η Sony ανησυχεί ότι η απώλεια πρόσβασης στο Call of Duty το 2027, θα αφήσει εντελως ευάλωτο το PlayStation σε καταστάσεις όπως η φυγή πελατών και θα μειωθεί η ανταγωνιστικότητά του.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • master
    • οκ αλλα εγω περιμενω πολλα απο το πσ5 και ας μην το εχω πιστευεις Νικητα οτι εχει δειξει την δυναμη μου σε γραφικα η θελει και αλλη δουλεια ? (βλεπουμε βεβαια τις αλλαγες σε ριμεικ)

*