Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Remnant II: Μια σπάνια φατρία ήταν κρυμμένη στον κώδικα του παιχνιδιού

*
Η Gunfire Games γνωρίζει καλά, πως ορισμένοι παίκτες είναι παραπάνω από πρόθυμοι να εξερευνήσουν τον κώδικα ενός παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, επέλεξε να συμπεριλάβει στο Remnant II μια μυστική φατρία που μπορεί να βρεθεί μόνο με datamining στον κώδικα του παιχνιδιού.

Ο βασικός σχεδιαστής του παιχνιδιού, Ben Cureton, είπε πως “για να ξεκλειδώσετε και να επιλέξετε χαρακτήρα από την τάξη Archon, θα πρέπει να διεισδύσετε στον ίδιο τον κώδικα. Οι παίκτες που γνωρίζουν τη συγκεκριμένη διαδικασία, αργά η γρήγορα, θα μπαίνανε στον πειρασμό του datamining και γι’ αυτό τον λόγο στηριχτήκαμε σε αυτό”.


Φυσικά, κάποιοι έμπειροι χρήστες του Remnant 2 κατάφεραν να λύσουν τον γρίφο. Παρόλα αυτά, η απόκτηση του Archon δεν είναι καθόλου απλή. Σύμφωνα με το Forbes, πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσετε δύο άλλες κλάσεις, τους Explorer και Invader.

Στη συνέχεια, αφού αποκτήσετε διάφορα αντικείμενα, θα πρέπει να περάσετε από μια κόκκινη πόρτα στο λαβύρινθο και να μπείτε στα Backrooms. Εκεί θα βρείτε το Strange Box Engram, με το οποίο θα δημιουργήσετε τον Archon.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*