Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: H Konami ετοιμάζει remake του original Metal Gear Solid

*
Φαίνεται πως η Konami εργάζεται σε ένα remake του αρχικού Metal Gear Solid videogame. Την αποκάλυψη αυτή έκανε η ιστοσελίδα Areajugones, η οποία διέρρευσε επίσης πρόωρα την κυκλοφορία του God of War Ragnarok: Valhalla DLC.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, «η Konami εργάζεται σε ένα remake του πρώτου game, αλλά αυτή τη στιγμή πρώτη προτεραιότητά της είναι το Metal Gear Solid Delta».


Το site αναφέρει ότι η φήμη επιβεβαιώνεται από πολλαπλές πηγές και φαίνεται πως το ανανεωμένο Metal Gear Solid θα κυκλοφορήσει για το PS5, χωρίς να αναφέρεται κάποια άλλη έκδοση όπως το PC ή το Xbox.

Το ενδιαφέρον στοιχείο του ρεπορτάζ είναι πως το game αναπτύσσεται εδώ και αρκετά χρόνια. Ίσως δούμε εξελίξεις μετά την κυκλοφορία του Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Όταν με το καλό κυκλοφορήσει το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, αν και είμαι χάλια gamer, θα έχω σοβαρό λόγο για αγορά του PS5.

*