Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ και πληροφορίες για τo νέο Far Cry Multiplayer Project που είναι ένα extraction-based shooter

*
Νέες πληροφορίες για το Far Cry Multiplayer Project έρχονται στη δημοσιότητα. Τον Ιανουάριο του 2023 αποκαλύφθηκε πως η Ubisoft Montreal δουλεύει πάνω σε δύο διαφορετικά projects για το Far Cry. Το πρώτο από αυτά είναι το Far Cry 7, το νέο μέρος της σειράς, που είναι γνωστό εσωτερικά ως Project Blackbird και το δεύτερο είναι ένα multiplayer game με την κωδική ονομασία Project Maverick. Το δεύτερο ειδικά άλλαξε αρκετές φορές χαρακτήρα και καταλήγει όπως φαίνεται σε ένα extraction-based shooter. Οι παίκτες βρίσκονται σε μια φανταστική εκδοχή της Αλάσκα με το όνομα Alashnica και ψάχνουν την ελευθερία τους, ανακαλύπτοντας όμως ένα απίστευτο χάος ανάμεσα σε ανθρώπινους χαρακτήρες.

Οι παίκτες θα κληθούν να ψάξουν τον κόσμο για πόρους, έτσι ώστε να επιβιώσουν. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να σκοτώνουν ζώα για να παίρνουν το δέρμα τους και να φτιάχνουν εξοπλισμό, να ανακαλύπτουν χημικά για να φτιάχνουν gadgets και να μαζεύουν φυτά για να φτιάχνουν φάρμακα, ενώ αναζητούν πυρομαχικά και όπλα σε διάφορα σημεία. Το παιχνίδι θα προσφέρει το Hideout που θα είναι η βάση του κάθε παίκτη και το ασφαλές μέρος για να δει τον εξοπλισμό και το inventory του. Το νέο Far Cry Multiplayer Game θα παίζεται είτε solo, είτε σε ομάδες, με τα μέλη της κάθε ομάδας να μοιράζονται το ίδιο Hideout και loot.


Κάθε χαρακτήρας θα μπορεί να αναβαθμίζεται ολοκληρώνοντας συμβόλαια και challenges και στη συνέχεια να αγοράζει perks. Εικάζεται πως το εν λόγω game θα κυκλοφορήσει πριν το Far Cry 7. Θα μπει σε φάση Alpha στο πρώτο μισό του 2024 και θα κυκλοφορήσει μέχρι τον Απρίλιο του 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*