Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung: Συνεργασία με Epic Games και Tencent για να ανταγωνιστεί την Apple στο mobile gaming

*
Η Samsung παρακολουθεί τις κινήσεις της Apple στον τομέα του mobile gaming και ετοιμάζεται να μπει και η ίδια στον χορό, κάνοντας τις πρώτες στρατηγικές συνεργασίες της.

Με την αποκάλυψη του iPhone 15, η Apple ανακοίνωσε τον πανίσχυρο επεξεργαστή A17, χάρη στον οποίο γίνεται εφικτή η αναπαραγωγή videogames όπως το Resident Evil Village. Όπως έκανε γνωστό η εταιρεία, πολλοί developers έχουν στα σκαριά optimised εκδόσεις ακόμα περισσότερων τίτλων, που θα εμπλουτίσουν την γκάμα με τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα για τη νεότερη ναυαρχίδα της.

Νέες αναφορές μιλούν για παρόμοιες κινήσεις της Samsung, η οποία λέγεται πως συμφώνησε με εταιρείες όπως οι Epic Games και Tencent για το optimisation σημαντικών τίτλων, για τη σειρά με τα foldable smartphones της. Η εταιρεία θεωρεί πως οι οθόνες των Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip ενδείκνυνται για gaming, γι’ αυτό και συνεργάζεται με ακόμα περισσότερους developers, για την ανάπτυξη αποκλειστικών τίτλων. Αναμένεται επίσης, ορισμένοι από αυτούς τους τίτλους, να εκμεταλλεύονται και τις εξωτερικές οθόνες των foldable smartphones της Samsung, δίνοντάς της έτσι ένα σημαντικό πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό της με την Apple.


Αν και τα παραπάνω ακούγονται πολύ λογικά, δεδομένου το πώς εξελίσσονται οι δυνατότητες των smartphones και του mobile gaming, τίποτα δεν είναι επίσημο. Μόνο σε περίπτωση που ανακοινώσει κάτι σχετικό η Samsung θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*