Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sarah Bond: "Όλα τα first party games του Xbox θα έρχονται στο Game Pass" - μάλλον και το Call of Duty

*
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg, η Sarah Bond επιβεβαίωσε την προσθήκη στο Game Pass κάθε first party game του Xbox, περιλαμβανομένου μάλλον και του Call of Duty. Η Bond συζήτησε με τη δημοσιογράφο Dina Bass για μια σειρά από θέματα, όπως το μελλοντικό hardware της εταιρείας, τους λόγους που οδήγησαν στο κλείσιμο της Tango Gameworks, δημιουργού του Hi-Fi Rush αλλά και την έλευση του Microsoft Store σε φορητές συσκευές. Ακόμα, διέψευσε τις πρόσφατες φήμες σχετικά με το Call of Duty. Δημοσίευμα του The Verge ανέφερε ότι η Microsoft σκέφτεται πολύ σοβαρά το αν θα λανσάρει το Call of Duty μέσω του Game Pass ή όχι. H Sarah Bond, "έριξε άκυρο", όπως φαίνεται, σε αυτή την εικασία, λέγοντας πως όλα τα first-party games θα έρθουν στη συνδρομητική υπηρεσία.

"Και το τελευταίο κομμάτι αφορά το game pass. Γνωρίζουμε ότι ο πυρήνας των χρηστών μας λατρεύει το game pass, το game pass είναι μια συνδρομητική υπηρεσία video games, έχετε στη διάθεσή σας έναν ολόκληρο κατάλογο παιχνιδιών, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι παίρνετε κάθε ένα από τα παιχνίδια που δημιουργούμε από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους μέσω του game pass. Και η ποιότητα και το εύρος αυτών των παιχνιδιών ανεβαίνουν με την πάροδο του χρόνου. Και θα δείτε μερικά ακόμη πολύ μεγάλα παιχνίδια να μπαίνουν στο Game Pass αργότερα φέτος", είπε η Bond


Dina Bass: "Από τον κατάλογο της Activision ή;"

Sarah Bond: "Από όλο το εύρος, θα δείτε μερικά πραγματικά εκπληκτικά πράγματα. Και η διατήρηση αυτού ως κάτι που είναι πραγματικά ιδιαίτερο για τους παίκτες του Xbox είναι κομβικής σημασίας για εμάς". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*