Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε καλό δρόμο το νέο project του, δηλώνει ο director του Baldur's Gate 3

*
Ο CEO της Larian Studios, Swen Vincke δηλώνει ότι έχει κάνει σημαντική πρόοδο με το πρώτο κεφάλαιο του επόμενου project του. Ο director του Baldur’s Gate 3 μοιράστηκε τα νέα μέσω μιας ανάρτησης στο X, ενημερώνοντας τους να μην περιμένουν κάποια επίσημη ανακοίνωση στο εγγύς μέλλον.

"Ήταν ένα υπέροχο πρωινό! Μετά από 4 μήνες γραψίματος και ξαναγραψίματος και απόρριψης ιδεών και στη συνέχεια επανεξέτασής τους, επιτέλους κατάλαβα ποιο πρέπει να είναι το Act 1 σε αυτό που δουλεύω", έγραψε ο Vincke.


"Θέλω να δω όταν αποκαλυφθεί επίσημα τι θα έχει επιβιώσει από το τωρινό προσχέδιο. Φαντάζομαι πολλά".

"Επίσης - δεν είναι αυτό που νομίζετε και αυτό δεν είναι ένα teaser για μια ανακοίνωση. Απλώς είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για το πως προχωράει αυτό και ήθελα να μοιραστώ λίγο από τον ενθουσιασμό μου. Θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να μιλήσουμε για αυτό".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*