Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε ποιες κονσόλες θα κυκλοφορήσουν τελικά τα Persona 3 Reload και Persona 5 Tactica (trailers)

*
Μπορεί τα Persona 3 Reload και Persona 5 Tactica να παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο πλαίσιο του Xbox Games Showcase, αλλά φαίνεται πως θα βγουν τελικά και σε άλλες πλατφόρμες πέραν των συστημάτων Xbox. Αρχικά, το Persona 3 Reload θα κάνει την εμφάνισή του και σε PS4, PS5, μαζί με τις εκδόσεις για PC, Xbox One και Xbox Series X/S, κάποια στιγμή στις αρχές του 2023. Μπορείτε να δείτε το πρώτο multiplatform trailer του τίτλου στη συνέχεια.



Από την άλλη, το Persona 5 Tactica θα γίνει διαθέσιμο και σε PS4, PS5 και Nintendo Switch, πέραν των PC, Xbox One και Xbox Series X/S εκδόσεων που γνωρίζαμε ήδη. Το παιχνίδι αναμένεται στις 17 Νοεμβρίου και όσοι αγοράσουν την έκδοση για το PS4 θα μπορούν να αναβαθμίσουν δωρεάν σε αυτήν του PS5, και μάλιστα με μεταφορά του save τους. Δείτε το νεότερο multiplatform trailer στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*