Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται το Perfect Dark Reboot του Xbox

*
Το Xbox είχε παρουσιάσει το 2020 τα σχέδιά του για το Perfect Dark Reboot, αλλά το game φαίνεται πως βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Την πληροφορία αυτή μετέφερε ο δημοσιογράφος και insider Jeff Grubb, μιλώντας στο τελευταίο Giant Bombcast του, σε συνέχεια των όσων έγιναν με το κλείσιμο studios από την Microsoft την Τρίτη. Όπως ανέφερε «από τα όσα ακούω, το Perfect Dark είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Δεν φαίνεται πως τα πράγματα πηγαίνουν καλά».



Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο Alex Donaldson του VG247, ο οποίος σημείωσε σε ανάρτησή του πως η κατάσταση θυμίζει σαν η ομάδα ανάπτυξης να προσπαθεί να σπρώξει έναν μεγάλο βράχο σε έναν λόφο.



Στην ιστορία αυτή προστέθηκε και ο ιστορικός Liam Robertson που ανέφερε πως «από τα λίγα που έχω ακούσει για το development του Perfect Dark Reboot, φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με ένα ατελείωτο χάος».



Σημειώνεται πως τον περσινό Ιούνιο, η κατάσταση του τίτλου έδειχνε πως πάμε για 2-3 χρόνια ακόμη σε φάση ανάπτυξης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*