Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε ρόλο πολεμικού ανταποκριτή η δημιουργός εταιρεία της σειράς Sherlock Holmes, Frogwares

*
Η δημιουργός εταιρεία της σειράς παιχνιδιών Sherlock Holmes, Frogwares είναι ένα από τα gaming studios με έδρα στην Ουκρανία, που τους τελευταίους 10 μήνες αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας του πολέμου με την Ρωσία.

Η Frogwares προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να ενημερώσει τους fans και το εύρη κοινό για την κατάσταση των γεγονότων, καθώς οι devevlopers αποφάσισαν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να λειτουργήσουν σαν πολεμικοί ανταποκριτές, μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρείας, στο Twitter. Αρκετά μέλη της ομάδας έχουν αποθανατίσει στιγμές με τις οικογένειες τους ή με άλλους κάτοικους της χώρας, να βρίσκονται σε διαφορά καταφύγια ή δημόσιους χώρους ώστε να προστατευτούν από την εμπόλεμη κατάσταση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*