Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Shigeru Miyamoto: "H Nintendo δεν θα αλλάξει σημαντικά όταν αποχωρήσω"

*
O Shigeru Miyamoto, δημιουργός των Super Mario και Legend of Zelda, είναι βέβαιος ότι λίγα θα αλλάξουν στη Nintendo όταν αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει. Ο Miyamoto εντάχθηκε στην ιαπωνική εταιρεία το 1977 και πλέον, στα 70 του χρόνια βρίσκεται σε ηλικία συνταξιοδότησης. Πάντως έχει τονίσει πως δεν σκοπεύει να τερματίσει την καριέρα του στο εγγύς μέλλον.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο NPR, ο διευθυντής της Nintendo ρωτήθηκε πώς πιστεύει ότι θα είναι η εταιρεία χωρίς αυτόν, όταν τελικά φτάσει η ημέρα της αναχώρησής του.


"Ξέρετε, πραγματικά νιώθω ότι δεν πρόκειται να αλλάξει. Μάλλον η ίδια θα είναι. Υπάρχουν, ξέρετε, άνθρωποι στην εκτελεστική ομάδα, δημιουργοί μέσα στην εταιρεία και επίσης άνθρωποι που δημιουργούν τη σειρά Mario, όλοι έχουν αυτή την αίσθηση του τι σημαίνει να είσαι στη Nintendo".

"Και επομένως δεν είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις που πάνε και έρχονται. Όλοι κατανοούν, υπάρχει μια συνενόηση για το τι σημαίνει να είσαι στη Nintendo".

"Έτσι, ακόμα και όταν εμφανίζονται νέες ιδέες, υπάρχει πάντα το γεγονός ότι είναι μια νέα ιδέα, αλλά και το γεγονός ότι, είναι μια νέα ιδέα που περιέχει πραγματικά την έννοια της Nintendo ή όχι;".

"Και νομίζω ότι είναι κάτι που, ξέρετε – έχουμε αυτό το απίστευτο κοινό όραμα, σχεδόν λίγο τρομακτικό κοινό όραμα. Οπότε νομίζω ότι δεν θα αλλάξει – δεν πρόκειται να αλλάξει".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*