Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Shinji Mikami: "Θλιβερή η απόφαση για το κλείσιμο της Tango Gameworks"

*
Όπως ήταν απόλυτα λογικό, ο Shinji Mikami αντέδρασε στην είδηση ότι η Microsoft κλείνει την Tango Gameworks, λέγοντας ότι η απόφαση είναι "θλιβερή". Σας θυμίζουμε ότι μόλις χθες, η Microsoft ανακοίνωσε το κλείσιμο τεσσάρων studios, μεταξύ των οποίων η δημιουργός του Hi-Fi Rush, την οποία ίδρυσε ο Mikami και η Arkane Austin που μας έχει προσφέρει το Redfall. O Mikami αποχώρησε από την Tango Gameworks τον Φεβρουάριο του 2023, οπότε είναι πολύ πιθανό να ενημερώθηκε για το λουκέτο στο studio ταυτόχρονα με το ευρύ κοινό.

Ο Mikami ίδρυσε την Tango Gameworks με σκοπό το studio να αποτελέσει τον κάτάλληλο χώρο εργασίας για νεαρούς και ανερχόμενους developers που θέλουν να κάνουν όνομα στη βιομηχανία των video games. Το Hi-Fi Rush αποτελεί απόδειξη της συγκεκριμένης προσέγγισης, με νεαρούς developers όπως ο John Johanas να έχουν ηγετικό ρόλο στο project ενώ ο Mikami ήταν σχεδόν παρατηρητής, σε ρόλο παραγωγού.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*