Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 21 εκ. μονάδες οι πωλήσεις των Xbox Series X και Xbox Series S

*
Τα Xbox Series X και Xbox Series S έχουν πουλήσει 21 εκ. μονάδες, σύμφωνα με τα νεότερα νούμερα πωλήσεων που αποκάλυψε η Microsoft. Σας θυμίζουμε ότι το Xbox One βρέθηκε στα χέρια 79 εκ. καταναλωτών. Σύμφωνα με το Forbes, η πληροφορία αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο του ID@Xbox Developer Accelerator Program στο BIG Festival της Βραζιλίας. Τα νούμερα εμφανίστηκαν σε μια παρουσίαση που έκανε ο Leonard Barros Barreto, διευθυντής του partner production management του Xbox. Ακόμα, αποκαλύφθηκε ότι το 48% των παικτών του Xbox Series S είναι νέοι στο οικοσύστημα του Xbox.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, με βάση την πιο πρόσφατη ενημέρωση, το PlayStation 5 έχει πουλήσει 38,4 εκ. συστήματα και το Nintendo Switch 125,62 εκ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*