Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Σε PS VR και PS VR2 θα κυκλοφορήσει το The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution

Η Skydance Interactive και η Skybound Entertainment θα κυκλοφορήσουν το The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution τόσο για PlayStation VR, όσο και για PlayStation VR2. Η έκδοση για PlayStation VR, όσο και εκείνη για Meta Quest 2, που έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, θα γίνουν διαθέσιμες εντός του 2022. Αναμένεται η επιβεβαίωση της ημερομηνίας για εκείνη του PlayStation VR2.

Σας θυμίζουμε ότι, το The Walking Dead: Saints & Sinners έχει δεχτεί πολλά θετικά σχόλια για το σύστημα μάχης του, την ιστορία και στο σύστημα crafting, ενώ ήταν και το κορυφαίο παιχνίδι του PlayStation VR, όσον αφορά τον αριθμό των downloads, τον Μάιο του 2020. Το Chapter 2: Retribution αναμένεται να συνεχίσει την ιστορία του τίτλου και οι παίκτες θα εμπλακούν σε μια ακόμα συναρπαστική περιπέτεια, έχοντας τον ρόλο του Tourist.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*