Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην Ubisoft Montreal ανατέθηκε η ανάπτυξη του Prince of Persia: The Sands of Time Remake

*
H Ubisoft Montreal θα αναλάβει την ανάπτυξη του Prince of Persia: The Sands of Time Remake. Η Ubisoft πραγματοποίησε την ανακοίνωση μέσω ενός μηνύματο που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter.

"Την ανάπτυξη του Prince of Persia: The Sands of Time Remake θα αναλάβει η Ubisoft Montreal, δημιουργός της επικής τριλογίας Sands of Time.


Η απόφαση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα και η ομάδα, βασιζόμενη στην πρόοδο που έχουν πραγματοποιήσει η Ubisoft Pune και Ubisoft Mumbai, θα έχει στη διάθεσή της όλο τον απαραίτητο χρόνο για να οργανωθεί και να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για το remake ενός all-time classic, όταν αυτό είναι έτοιμο.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη και την υπομονή σας καθ' όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα σας ενημερώνουμε για την όποια πρόοδο".

Το Prince of Persia: The Sands of Time Remake αναμένεται για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*