Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο στόχαστρο της Nintendo το Garry's Mod

*
Η Facepunch Studios έλαβε DMCA από τη Nintendo και έχει ξεκινήσει την αφαίρεση όλου του περιεχομένου του Garry's Mod που σχετίζεται με πνευματική ιδιοκτησία της ιαπωνικής εταιρείας. Την ανακοίνωση έκανε η developer μέσω του Steam ενημερώνοντας την κοινότητά της σχετικά με αυτή την αλλαγή.

Το Garry's Mod κυκλοφόρησε το 2006 και είναι ένα sandbox game που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τα δικά τους αντικείμενα, χρησιμοποιώντας στοιχεία από παιχνίδια της Valve, όπως το Half-Life και να πειραματίζονται με αυτά.


Η Facepunch σημειώνει πως πρέπει να ελέγξει περιεχόμενο σχεδόν δύο δεκαετίων και να σβήσει ότι πρέπει, ενώ ζητάει από της χρήστες να αφαιρέσουν δικό τους περιεχόμενο που σχετίζεται με τη Nintendo και να αποφύγουν να ανεβάσουν οτιδήποτε άλλο, προκειμένου να επιταχυνθεί η όλη διαδικασία.

"Αυτό είναι περιεχόμενο της Nintendo και το τι επιτρέπουν και τι όχι είναι δικο τους θεμα. Δεν θέλουν να παίζει με αυτό οποίσδήποτε στο Garry's Mod - είναι δική τους απόφαση, πρέπει να τη σεβαστούμε και να αφαιρέσουμε όσο περισσότερα μπορούμε". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*