Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest: Νέες πληροφορίες για το Baldur's Gate III (trailer)

Κατά την διάρκεια του Summer Games Fest 2023, η Larian Studios πρόβαλλε νέο trailer για το επερχόμενο Baldur's Gate III, στο οποίο μας γνωρίζει σε έναν νέο χαρακτήρα, τον Lord Enver Gortash. Την φωνή του για τον χαρακτήρα, χαρίζει ο Jason Isaacs, γνωστός απο τον ρόλο του Lucius Malfoy στην σειρά ταινιών Harry Potter.

Μετά την εξαφάνιση του Duke Ravenguard, η πόλη του Baldur's Gate φαίνεται να έχει στρέψει τις ελπίδες της στον Lord Enver Gortash. Ως ο νέος ηγέτης της πόλης, ο νέος χαρακτήρας φαίνεται να είναι απο τους δυνατότερους μέσα στα τοίχη της πόλης.


To Baldur's Gate ΙΙΙ έχει ήδη κυκλοφορήσει σε Early Access σε PC μέσω Steam. Η κανονική κυκλοφορία του αναμένεται για τις 31 Αυγούστου 2023. Θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5 και σε PC και Mac.

Παρακολουθήστε το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*