Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συχνά τα game crashes σε PC με 13ης και 14ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core i9

*
Κάτοχοι των 13ης και 14ης γενιάς επεξεργαστών Core i9 της Intel έχουν παρατηρήσει αύξηση των game crashes τους τελευταίους μήνες. Αυτά εμφανίζονται πιο συχνά στο The Finals, στο Fortnite και στο Tekken 8 και έχουν οδηγήσει την Epic Games σε ενημέρωση προς τους παίκτς να αλλάξουν τις ρυθμίσεις στο BIOS, εφόσον ο υπολογιστής τους είναι εξοπλισμένος με τον Intel Core i9 13900K ή τον 14900K.

Τώρα ήρθε η σειρά της Intel να ανακοινώσει ότι ερευνάει τις αναφορές. "Η Intel έχει επίγνωση των προβλημάτων που παρουσιάζονται κατά την εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών σε επεξεργαστές core 13ης και 14ης γενιάς για επιτραπέζιους υπολογιστές και τα αναλύει με μεγάλες θυγατρικές", δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας στο ZDNet Korea.


Η σοβαρότητα των crashes διαφέρει ανά παιχνίδι. Σε ορισμένες περιπτώσεις εμφανίζεται το μήνυμα σφάλματος “out of memory”, σε άλλες το παιχνίδι κλείνει και εμφανίζεται το desktop, ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις που κολλάει τελείως το σύστημα. Τα περισσότερα από τα παιχνίδια που επηρεάζονται έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια της Unreal Engine, γεγονός που ίσως δείξει εύκολα την πηγή από την οποία προέρχονται τα θέματα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*