Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα εργαλεία AI της Nvidia μετατρέπουν τους NPCs σε chatbots με ενδιαφέρουσες αντιδράσεις (videos)

Η Nvidia παρουσίαζει το πως τα AI “digital human” εργαλεία της χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία φωνής, κίνησης και διαλόγων για χαρακτήρες που μετέχουν σε video games. Στο πλαίσιο του Game Developers Conference, η εταιρεία δημοσιευσε ένα απόσπασμα από το Covert Protocol, ένα playable tech demo που δείχνει το πως τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης επιτρέπουν σε NPCs να ανταποκρίνονται με μοναδικούς τρόπους στις αλληλοεπιδράσεις των παικτών, με αντιδράσεις οι οποίες ταιριάζουν με το gameplay που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Nvidia υποστηρίζει πως κάθε playthrough είναι διαφορετικό και η αλληλοεπιδράσεις σε πραγματικό χρόνο οδηγούν σε διαφορετικά αποτελέσματα.



Επίσης, μέσω ενός ακόμα clip παρουσιάστηκε η τεχνολογία Nvidia Audio2Face, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας πλάνα από το επερχόμενο MMO World of Jade Dynasty, όπου έγινε επίδειξη του lip-syncing τόσο στα αγγλικά, όσο και στα κινέζικα. Η ιδέα πίσω από το Audio2Face είναι να διευκολυνθεί η δημιουργία παιχνιδιών που υποστηρίζουν πολλαπλές γλώσσες, δίχως επιπλέον animations για τους χαρακτήρες.



Ένα τρίτο video για το action melee game Unawake αφορά πάλι το Audio2Face και δείχνει το πως είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί για κινήσεις του προσώπου κατά τη διάρκεια cinematics και gameplay.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*