Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέσσερα παιχνίδια του Xbox ερχονται σε PS5 και Nintendo Switch

*
Η Microsoft θα φέρει τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox στο PS5 και στο Nintendo Switch, στο πλαίσιο της στρατηγικής της κάνει αλλαγές στο τμήμα gaming.

“Πήρα την απόφαση να φέρουμε τέσσερα παιχνίδια σε άλλες κονσόλες", είπε ο Phil Spencer κατά τη διάρκεια του επίσημου Xbox podcast, δίχως να αποκαλύψει ποια είναι. Είπε μόνο ότι δύο είναι ommunity-driven games και τα άλλα δύο μικρότεροι τίτλοι. Πιθανολογείται ότι η αρχή θα γίνει με το Hi-Fi Rush και Pentiment, ενώ θα ακολουθήσουν το Sea of Thieves και το Grounded. Ο Spencer λέει ότι δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στη στρατηγική της εταιρείας όσον αφορά της αποκλειστικότητες, αλλά θεωρεί πως την επόμενη δεκαετία θα υπάρχουν λιγότερα αποκλειστικά παιχνίδια για κονσόλες.


Στα τέσσερα αυτά παιχνίδι δεν περιλαμβάνονται το Starfield και το Indiana Jones, όμως ο επικεφαλής του Xbox δεν αποκλείεται να μεταφερθούν στο PS5 μελλοντικά.

Κατά τη διάρκεια του Xbox podcast ειπώθηκε επίσης ότι η Microsoft είναι τη στιγμή αυτή ένας από τους μεγαλύτερους εκδότες σε PlayStation, Xbox και PC, με πάνω από 10 σημαντικές κυκλοφορίες να έρχονται το 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • για αυτα τα τεσσερα παιχνιδια ολος ο ντορος; και το Halo; το Gears; To τελος του Xbox; Το Game Pass σε αλλες πλατφορμες; Τι εγιναν ολα αυτα; Ε ρε τι ακουσαμε...

    • PORTAL
    • Για αυτα τα 4 παιχνιδια ολος ο ντορος; Και το Halo; To Gears; Το Game Pass σε αλλες πλατφορμες; Η αλλαγη πορειας σε third party; Ε ρε τι ακουσαμε αυτες τις μερες χαχαχχ

*