Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2023: Νέο trailer για το Senua’s Saga: Hellblade 2

Στο πλαίσιο των The Game Awards 2023 παρουσιάστηκε ένα νέο trailer για το Senua’s Saga: Hellblade 2. Θα κυκλοφορήσει εντός του 2024 για Xbox Series X, Xbox Series S και PC, με ταυτόχρονη προσθήκη στο Xbox Game Pass.

"Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην Ισλανδία του 9ου αιώνα, επομένως στέλνουμε τις ομάδες γραφικών και ήχου μας εκεί να κάνουν φωτογραφίσεις, φωτογραμμετρία και να το συνδυάζουν με δορυφορικά δεδομένα για να αναδημιουργήσουν μεγάλες εκτάσεις του τοπίου", είχε δηλώσει πριν καιρό ο Tameem Antoniades, συνιδρυτής της Ninja Theory.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Απο τα Game Awards του 2019 που ανακοινώθηκε με εκεινο το "in engine" cinematic χορό των ζουλου έδειχνε το ίδιο (και ίσως περισσότερο ) εντυπωσιακό οπτικά!!! Για 5ο χρόνο παντως χωρίς καθαρή ημερομηνία launch , μάλλον κατι πήγε λάθος στο development ή το πιο πιθανό πιέστηκαν απο την λατρεμένη MS να δείξουν κατι βιαστικά το 2019 για να προλάβουν το hype των νέων κονσολών...

      P.S. Ελπίζω να το αγοράσουν πολλοί Xgamers σε full price γιατι μολις επαιξε το trailer και έκλεισε με "play it day 1 with game pass" , έδειξε μετά κοντινό την ηθοποιό και είδα στο ύφος της την ξενέρα , που ο κόπος της 4+χρονια θα "αγοράζεται" 15 ευράκια μηνιαία δοκιμή-τερματισμός-uninstall-λήθη....Μόοοονο αγορά στα καλά single player story driven games για να τα παίζουμε ξανά και ξανά μετά απο καιρό με φρέσκα μάτια !!!

*