Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλος AAA το reboot του Crazy Taxi λέει η SEGA

*
Το επερχόμενο reboot του Crazy Taxi θα είναι ΑΑΑ game σύμφωνα με το Saporo Studio της SEGA. Πρόκειται για θυγατρική που ιδρύθηκε το 2021 και βοηθάει στην ανάπτυξη πολλών παιχνιδιών της ιαπωνικής εταιρείας. Σε πρόσφατο δημοσίευμα, ο πρόεδρος του Sapporo Studio, Takaya Segawa μιλάει για τον ρόλο του stidio και για τα παιχνίδια στα οποία προσφέρει βοήθεια.

“Είμαστε υπεύθυνοι για τίτλους όπως το Phantasy Star Online 2: New Genesis και το Hatsune Miku: Colorful Stage σε συνεργασία με τα άλλα studios στο Τόκιο αλλα και εκτός της χώρας".


“Επίσης μετέχουμε στην ανάπτυξη παιχνιδιών ΑΑΑ, όπως το Crazy Taxi. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να αναπτύσσεται ανεξάρτητα από το δικό μας studio, είναι όμως κάτι που έχουμε στα μελλοντικά μας σχέδια". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*