Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2023 η προσθήκη του Master League mode στο eFootball

*
H Konami επιβεβαίωσε ότι το Master League mode δεν πρόκειται να προστεθεί στο eFootball πριν το 2023. Το mode ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές την εποχή που η σειρά ονομαζόταν Pro Evolution Soccer. Ουσιαστικά είναι ένα career mode, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο μιας ομάδας, την βελτιώνουν μέσω της αγοραπωλησίας ποδοσφαιριστών και προσπαθούν να κερδίσουν τρόπαια. Σύμφωνα με post στο επίσημο λογαριασμό του eFootball στο Twitter, το Master θα περιλαμβάνεται στην κατηγορία του επί πληρωμή περιεχομένου. Ακόμα, αναφέρεται ότι ο αριθμός των ομάδων που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα πρωταθλήματα, θα επεκταθεί και αυτές θα γίνουν διαθέσιμες ως επί πληρωμή περιεχόμενο ως τα τέλη του 2022.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν το παραπάνω αφορά το υπάρχον Match όπου οι παίκτες έχουυν προς το παρόν πρόσβαση σε εννέα ομάδες για offline matches ή θα προστεθεί νέο League mode.


Από πλευράς δωρεάν περιεχομένου:

- Το Lobby Match όπου οι παίκτες θα δημιουργούν lobbes online και θα μπορούν να δίνουν αγώνες με τις ομάδες που έχουν δημιουργήσει στο Dream Team θα γίνει διαθέσιμο το καλοκαίρι του 2022.

- Ορισμένες επιλογές για editing θα προστεθούν τον χειμώνα του 2022.

- Η υποστήριξη για cross-platform ανάμεσα σε κονσόλες και PC αναμένεται τον χειμώνα του 2022.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*