Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Advent Children θα συνδέεται με το Final Fantasy VII Rebirth

*
Οι θεωρίες για το πού οδεύει η ιστορία από το Final Fantasy VII Rebirth και μετά, είναι πολλές. Μετά τα γεγονότα του Final Fantasy VII Remake, οι παίκτες είδαν πρωτόγνωρα πράγματα, όπως χαρακτήρες να επιστρέφουν από τους νεκρούς και τους πρωταγωνιστές να σπάνε τα δεσμά του πεπρωμένου – στην κυριολεξία.

Με λίγα λόγια, όλα είναι πιθανά και η πρωτότυπη ιστορία από το παιχνίδι του 1997 δεν θα επαναληφθεί στο ακέραιο. Την… φλόγα των θεωριών φουντώνει ο παραγωγός του Final Fantasy VII Rebirth, Yoshinori Kitase, με όσα είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξη.

«Επιτέλους, θα συνδέσουμε το Advent Children [με την νέα τριλογία], θα είναι μέρος της κανονικής ιστορίας. Η γενική πλοκή, τα γεγονότα δεν θα αλλάξουν τόσο ώστε να μην συνδέονται με το Advent Children στο τέλος. Δεν νομίζω πως θα το ήθελε κανείς αυτό, δεν είναι αυτό που σκοπεύουμε να φτιάξουμε.»


Επιπλέον, ανέφερε πως «Τελικά, δεν σκοπεύουμε να κάνουμε την ιστορία του Final Fantasy VII κάτι εντελώς διαφορετικό. Η συνολική ισορροπία δεν θα επέτρεπε κάτι τέτοιο ούτως ή άλλως.»

Το Final Fantasy VII Rebirth αναμένεται τον Φεβρουάριο αποκλειστικά για PlayStation 5, συνεχίζοντας την ιστορία από εκεί που την άφησε το Final Fantasy VII Remake INTERmission. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Square Enix

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Το μεγάλο πρόβλημα του remake είναι η ιστορία του. Για να καταλάβει κανείς το τί συμβαίνει, και τις αλλαγές της ιστορίας, θα πρέπει να γνωρίζει το τι θα έπρεπε να έχει συμβεί. Και δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το γνωρίζεις πέρα από το να παίξεις το αρχικό. Πέραν της νεκρανάστασης πολλών χαρακτήρων, υπάρχει και αλλαγή στα γενονότα. Καλή η προσπάθεια αλλά κακό το αποτέλεσμα. Βέβαια είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ακόμα και η Aerith θα ζήσει στο τέλος. Η πολύ Marvel βλάπτει τελικά.

*