Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Armor Attack θα κυκλοφορήσει για PC, κινητά και κονσόλες και θα παρέχει υποστήριξη για crossplay (trailer)

Η KEK Entertainment, μια νέα εταιρεία ανάπτυξης που εδρεύει στην Κύπρο, ανακοίνωσε ένα tactical shooter με τίτλο Armor Attack. Ο τίτλος θα παρέχει υποστήριξη crossplay και θα είναι διαθέσιμος για PC, κινητά και κονσόλες.

Η εταιρεία ανάπτυξης συμπεριλαμβάνει στο δυναμικό της πολλούς βετεράνους στο χώρο των video games και πρώην εργαζομένους των εταιρειών EA, Ubisoft, DICE, MY.GAMES και Pixonic Studios, οι οποίοι είχαν ασχοληθεί στο παρελθόν με παρόμοιους τίτλους, όπως το Word of Tanks και το War Robots. Άξιο αναφοράς είναι πως η συγκεκριμένη ομάδα προσφάτως έλαβε χρηματοδότηση ύψους οκτώ εκατομμυρίων δολαρίων, μέσω χρηματοδότησης με επικεφαλής την Korean Investment.

Στον κόσμο του Armor Attack θα δείτε τρεις αντίπαλες φατρίες να μάχονται για τον έλεγχο της Γης με τον πόλεμο να επικεντρώνεται κυρίως σε χερσαίο έδαφος. Οι delelopers του παιχνιδιού μοιράστηκαν κάποιες πληροφορίες τονίζοντας σε μεγάλο βαθμό πως το παιχνίδι απαιτεί έντονη στρατηγική σκέψη και έχει άφθονο customization. Επίσης, ανέφεραν πως “για να αποκόψετε τις επιθέσεις των εχθρών σας, θα πρέπει μέσω ειδικών επιθέσεων να μπλοκάρετε το στράτευμα και στην συνέχεια να σκάψετε στο έδαφος και να επιτεθείτε στον εχθρό πισώπλατα.


Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για τη δοκιμή της Alpha version του παιχνιδιού είναι διαθέσιμες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι άγνωστη προς το παρόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*