Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Call of Duty: Modern Warfare 3 πιθανό να έχει τη χαμηλότερη βαθμολογία στην ιστορία της σειράς

*
Το Call of Duty: Modern Warfare 3 μπορεί να έχει λοιπόν τη χαμηλότερη βαθμολογία στην ιστορία της σειράς, αν μας τα λένε καλά οι πρώτες κριτικές. Αν και αναμένουμε ακόμα πολλά review προς δημοσίευση , ο τίτλος αυτή τη στιγμή έχει βαθμολογία 50 στο Metacritic, πολύ χαμηλότερα από κάποιον τίτλο της σειράς.

Έως τώρα, την πιο χαμηλή βαθμολογία είχε το Call of Duty: Vanguard του 2021, που είχε 73. Αυτό σημαίνει ότι το Modern Warfare 3 θα χρειαστεί να τα πάει καλά στα επερχόμενα review για να μην πάρει την -όχι και τόσο τιμητική- τελευταία θέση της σειράς.


Πολλά από τα reviews στο Metacritic είναι review σε εξέλιξη (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό), καλύπτοντας κυρίως το με την ετυμηγορία για το multiplayer να αναμένεται. Αυτά τα review σε εξέλιξη είναι όλες αρνητικά, πράγμα που σημαίνει ότι το multiplayer πρέπει να τα πάει πολύ καλά.

Η αρνητική υποδοχή του παιχνιδιού φαινομενικά οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων το campaign που είναι σύντομο και το τερματίζετε σε μερικές ώρες αλλά και η χρήση στοιχείων από τους προηγούμενους τίτλους.

Παραπάνω από ένας κριτικός επισημαίνουν ότι το campaign, που μάλιστα προσφέρεται ως μπόνους προπαραγγελίας, δεν θυμίζει καν videogame, αλλά μάλλον πάρεργο. Σύμφωνα με φήμες το Modern Warfare 3 ήταν αρχικά DLC του Modern Warfare 2, προτού τα στελέχη της Activision το ξεκινήσουν από το μηδέν, λέγοντας στους προγραμματιστές της Sledgehammer Games ότι θα ήταν πλήρες sequel.

Ως εκ τούτου, το Bloomberg αναφέρει ότι – σύμφωνα με «πάνω από δώδεκα» νυν και πρώην προγραμματιστές του Call of Duty – το παιχνίδι υπέφερε από έναν βιαστικό κύκλο ανάπτυξης που οδήγησε σε μόλις 16 μήνες δουλειάς στο campaign. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Infinity Ward

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*