Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Digital Foundry αναλύει το chip της Nvidia που φημολογείται ότι θα έχει το Nintendo Switch 2 (video)

Οι εικασίες και αναλύσεις σχετικά με τον διάδοχο του Nintendo Switch συνεχίζονται, με την επόμενη κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας να αναμένεται, εκτός απροόπτου εντός του 2024. Τώρα, το Digital Foundry κάνει αναφορά στο chip με το οποίο πιθανολογείται ότι θα είναι εφοδιασμένο το σύστημα, δίχως ασφαλώς να υπάρχει ως τώρα επίσημη πληροφόρηση. Λέγεται λοιπόν ότι το chip αυτό θαέιναι το Nvidia's T239, που οι ειδικοί του Digital Foundry λένε πως συνδέεται με κάποιο project της Nintendo, λόγω του ότι συνεχίζει να υποστηρίζει το εξειδικευμένο για κονσόλες API γραφικών που χρησιμιοποιήθηκε στο Tegra chip του Nintendo Switch.

Σύμφωνα με τον Richard Leadbetter του DF, αν όντως η Nintendo έχει επιλέξει αυτή τη λύση, τότε η επόμενη κονσόλα της θα μπορεί να αναπαράγει παιχνίδια όπως το Death Stranding, το Cyberpunk 2077 και το A Plague Tale Requiem.


Όπως αναφέρεται στο σχετικό video, το chip μπορεί να χρησιμοποιήσει DLSS για αναβάθμιση της ποιότητας της εικόνας στα 1080p, ίσως και υψηλότερα, όμως αυτό δεν θα γίνει δίχως "κόστος". Ακόμα έχει το απαραίτητο bandwidth για πλήρη υποστήριξη HDMI 2.1. Ακόμα λέγεται πως το T239 έχει τις δυνατότητες να υποστηρίξει ταχύτατους χρόνους φόρτωσης, κάτι που μπορεί να παραπέμπει στο ότι ίσως είναι αλήθεια το ότι κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης προς developers, το The Legend of Zelda: Breath of the Wild έτρεχε σε at 4K@60fps.

Ο καιρός θα δείξει αν και τι από τα παραπάνω αποδειχτούν αληθινά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*