Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Digital Foundry δηλώνει πως το Batman: Arkham Knight για Nintendo Switch είναι "τεράστια καταστροφή" (video)

Έπειτα από καθυστέρηση επτά εβδομάδων το Batman: Arkham Trilogy κυκλοφόρησε για Nintendo Switch την 1η Δεκεμβρίου. Το port έχει αναλάβει Turn Me Up Games, που προηγουμένως δούλεψαν για τα Switch ports των It Takes Two, Tony Hawk's Pro Skater 1+2 και Borderlands Legendary Collection. Το Batman: Arkham Trilogy περιλαμβάνει το Arkham Asylum, Arkham City και Arkham Knight με όλα τα DLC τους.

Ο Oliver Mackenzie του Digital Foundry ανέλαβε την αξιολόγηση της τριλογίας, ωστόσο αναφέρει πως η απόδοση του Batman: Arkham Knight είναι τεράστιο πρόβλημα. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως το παιχνίδι φαίνεται πιο αργό σε σχέση με το frame-rate στο οποίο τρέχει. Επιπλέον, αναφέρει πως είναι αρκετά δύσκολο να παίξει κάποιος το παιχνίδι με τα τόσα stutters.

Σε γενικές γραμμές, ο Mackenzie για τα Arkham Asylum και Arkham City δηλώνει πως: "Δεν καταλαβαίνω πως αυτή η συλλογή τρέχει τόσο αργά αν θεωρήσουμε πως είναι παιχνίδια του 2009 και το setting τους είναι σε εσωτερικό περιβάλλον".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*