Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Discord φέρεται έτοιμο να λανσάρει τα Sponsored Quests

*
Σύμφωνα με δημόσιευμα της Wall Street Journal, το Discord σχεδιάζει να λανσάρει τις χορηγούμενες διαφημίσεις αυτή την εβδομάδα. Τον περασμένο μήνα αποκαλύφθηκαν τα σχέδια της πλατφόρμας να εισάγει τα "Sponsored Quests", που επιτρέπουν στους χρήστες να κερδίσουν in-game items ολοκληρώνοντας quests τη στιγμή που οι φίλοι τους παρακολουθούν στο Discord. Λέγεται ότι οι επί πληρωμή προωθητικές ενέργειες θα ενεργοποιηθούν μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες, θα εμφανίζονται κάτω αριστερά στην οθόνη των χρηστών και θα αποτελέσουν μόνιμο κομμάτι της πλατφόρμας.

Για να κερδίσουν ανταμοιβές, οι χρήστες πρέπει να κάνουν stream τον εαυτό τους, ολοκληρώνοντας ένα quest εντός του παιχνιδιού που ζητάει ο διαφημιστής, ενώ παρακολουθεί τουλάχιστον ένας φίλος τους.




Σύμφωνα πάντοτε με τη WSJ, το Discord θέλει να προσλάβει περισσότερα από δώδεκα άτομα για θέσεις πωλήσεων που αφορούν τις διαφημίσεις, όμως, στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν θα εξαρτιόταν από διαφημίσεις όπως άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Το Discord ισχυρίζεται ότι οι χρήστες θα μπορούν να απενεργοποιούν τις διαφημίσεις στις ρυθμίσεις τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*