Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Galarian Zigzagoon έρχεται στο Pokemon Go

*
Το επερχόμενο Pokemon Go Community Day πλησιάζει και αυτή την φορά φέρνει μαζί του την Galarian μορφή του Zigzagoon.

Το αξιολάτρευτο racoon θα εμφανίζεται συχνά από το Σάββατο 12 Αυγούστου, 11:00 – 14:00 ώρα Ελλάδος. Όσοι ψάχνετε shiny Galarian Zigzagoon, ήρθε η ευκαιρία σας.


Κατά την διάρκεια του event και μέχρι πέντε ώρες μετά την λήξη του, έχετε την δυνατότητα να εξελίξετε το Linoone σε Obstagoon και να μάθει αυτόματα την κίνηση Charged Attack Obstruct. Το Timed Research για το Galarian Zigzagoon θα είναι διαθέσιμο από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 ώρα Ελλάδος. Για να το ολοκληρώσετε, πρέπει να πιάσετε σε αυτό το χρονικό διάστημα 100 Galarian Zigzagoon. Όσο πιάνετε περισσότερα, θα λάβετε cosmetics για το εν λόγω Pokemon. Αυτά θα είναι καπέλο, γυαλιά, γάντια και πόζα. Μετά την λήξη του event θα μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα αντικείμενα από το shop.

Τις ώρες του event θα λαμβάνετε τριπλάσια Catch Stardust, διπλάσια Candy bonus και διπλάσια ευκαιρία για XL Candies σε εκπαιδευτές άνω των 31 level. Τα Lure Modules και τα incense θα διαρκούν για τρείς ώρες, θα έχετε στην διάθεσή σας ένα επιπλέον Special Trade και θα λαμβάνετε περισσότερα bonus αν είστε σε group. Επιπλέον, τα Special Trades θα κοστίζουν 50% λιγότερο Stardust.
Μετά το τέλος του event, θα υπάρχουν bonus 4-Star Galarian Linoone Raid Battles μέχρι τις 19:00. Μόλις ολοκληρωθεί ένα raid, το Galarian Zigzagoon θα εμφανίζεται σε περιοχή 300 μέτρων γύρω από το raid για 30 λεπτά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*