Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To GTA 6 πιθανό να χρησιμοποιεί Hybrid Ray Tracing Solution (video)

Η Rockstar Games φαίνεται πως θα χρησιμοποιήσει το ray tracing στο επόμενο τίτλο της σειράς Grand Theft Auto. Ειδικοί της Digital Foundry σε ανάλυση τους αναφέρουν πως το ray-traced global illumination και τα ray-traced reflections φαίνονται πεντακάθαρα στο trailer του παιχνίδιου, ειδικά σε εσωτερικές σκηνές με δυνατό εξωτερικό φωτισμό όπου η αντανάκλαση του φωτός φαίνεται ρεαλιστική. Επιπλέον, η Rockstar Games ίσως να χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό software και hardware για το ray tracing.

Ωστόσο, κάτι που φαίνεται να λείπει από το Grand Theft Auto VI είναι τα ray-traced shadows. Σε γενικές γραμμές, το ray-traced global illumination και τα reflections θα φτάνουν στα όριά τους τα PlayStation 5 και Xbox Series X, οπότε είναι πολύ πιθανό για την Rockstar Games να καταργήσει μερικά ray-tracing features.


Δείτε παρακάτω την ανάλυση του Digital Foundry και διαβάστε εδώ όλα όσα ξέρουμε για το παιχνίδι αυτή τη στιγμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*