Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Kirby & the Amazing Mirror έρχεται προσεχώς στον Nintendo Switch Online (trailer)

Το Kirby & the Amazing Mirror θα προστεθεί στον κατάλογο του Game Boy Advance – Nintendo Switch Online στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ο Mirror World, που υπάρχει στους ουρανούς της Dream Land, έχει δεχθεί εισβολή από μια διαβολική σκιά και ο Kirby είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την κατάσταση. Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να το κάνει μόνος του: Χωρίστηκε σε τέσσερα Kirby διαφορετικών χρωμάτων και μπορεί να καλέσει τους πολύχρωμους κλώνους του για να βοηθήσουν όταν χρειαστεί. Καλέστε τον Κόκκινο, τον Κίτρινο και τον Πράσινο Κίρμπι για να βοηθήσετε στην επίλυση γρίφων, την αντιμετώπιση των εχθρών ή την εξάλειψη των bosses. Χρησιμοποιήστε τις ικανότητες αντιγραφής, όπως ο Cupid Kirby που εκτοξεύει βέλη ή ο melee master, Smash Bros. Kirby, ενώ περπατάτε στον κόσμο που μοιάζει με λαβύρινθο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*