Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Metaphor: ReFantazio θα κυκλοφορήσει και για PlayStation, PC (trailer)

*
Κατά τη διάρκεια του Xbox Showcase, η εταιρεία ανάπτυξης Atlus ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Metaphor: ReFantazio. Λίγες μέρες αργότερα επιβεβαιώθηκε από την ίδια πως ο συγκεκριμένος τίτλος θα κυκλοφορήσει και για το PlayStation, όπως και στο Steam.

To Metaphor: ReFantazio βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης από την εταιρεία που δημιούργησε την σειρά Persona, τη Studio Zero, με βασικούς συντελεστές τον σκηνοθέτη Katsura Hashino, τον σχεδιαστή χαρακτήρων Shigenori Soejima και τον συνθέτη Shoji Meguro.


Με την κυκλοφορία ενός νέου trailer από τη Sega Korea, είναι πλέον σίγουρο πως το πολυσυζητημένο RPG με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, πέρα από τη κυκλοφορία του για Xbox Series X, Xbox Series S, Χbox One και PC, θα διατεθεί και για PlayStation 5, PlayStation 4 και μέσω Steam.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*