Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix σκοπεύει να προσφέρει στους συνδρομητές του πάνω από 50 video games ως το τέλος του 2022

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, το Netflix σκοπεύει να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τη λίστα των video games που προσφέρει. Τον περασμένο Νοέμβριο, οι συνδρομητές της υπηρεσίας streaming απόκτησαν πρόσβαση σε πέντε παιχνίδια για φορητές συσκευές και τώρα ο αριθμός τους έχει φτάσει τα 18. Πλέον, ο στόχος είναι το νούμερο αυτό να εκτοξευτεί στα 50 και μάλιστα πριν το τέλος του 2022.

Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη αναφορικά με το θέμα αυτών των τίτλων, το μόνο που είναι βέβαιο προς το παρόν είναι ότι το Netflix δεν θα ξεφύγει από το χώρο των φορητών συσκευών. Σας θυμίζουμε ότι οι προσπάθειες της εταιρείας να αποκτήσει τεχνογνωσία είναι συνεχείς και σε αυτήν εντάσσεται η απόκτηση τριών studios, της Boss Fight Entertainment, της Next Games (Stranger Things: Puzzle Tales) και της Night School Studio (Oxenfree).


Πάντως το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι τα πλάνα του Netflix πολύ πιθανό να τρποποιηθούν το επόμενο διάστημα, μιας και αναζητά ευκαιρίες να επεκταθεί με οποιονδήποτε τρόπο στη βιομηχανία του gaming. Αυτό είναι απόλυτα λογικό, με δεδομένο ότι η υπηρεσία θα πρέπει να βρει τρόπους ανάκαμψης, μετά την απώλεια συνδρομητών και εσόδων, που κατά ένα μέρος αποδίδονται στον αυξημένο ανταγωνισμό και στη χρήση του ίδιου λογαριασμού από διαφορετικά νοικοκυριά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*