Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Nintendo Switch 2 ίσως υποστηρίζει περισσότερα από 60 fps

*
Το Nintendo Switch 2 ίσως υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης υψηλότερο από 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ακόμα και 40 fps ή και 120Hz modes, σύμφωνα με νεότερες "πληροφορίες". Ο γνωστός dataminer της Nintendo, OatmealDome εξέτασε τη νεότερη έκδοση της NintendoWare Bezel Engine στην οποία έχει βασιστεί η δημιουργία του Endless Ocean Luminous και ανακάλυψε ότι υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης έως 240 fps. Ενδιαφέρουσα και σημαντική εξέλιξη, αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, με δεδομένο ότι το Nintendo Switch έχει ως ταβάνι τα 60 fps.

Το γεγονός ότι Bezel Engine 240 fps δεν σημαίνει κάτι για τα παιχνίδια του διαδόχου του Nintendo Switch, καθώς οι επιδόσεις τους θα εξαρτηθούν και από άλλους παράγοντες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Καλά......
      Ας καταφέρει το Nintendo Switch 2 να πιάσει τα 60FPS σταθερά, και ας αφήσουν τα 120 που ούτε τα PS5 - XSX δεν πιάνουν σταθερά!!

      • GooDShiveR
      • Ομως το Switch 2 θα υποστηριζει dlss 3.5 που σημαινει οτι 120+ fps ακουγεται οχι μονο πιθανο αλλα λογικο. Ενω τα PS5 και XSX εχουν μεχρι fsr 3 το οποιο και παλι δν αποδιδει το ιδιο στις gpu αυτων των κονσολών μιας και οταν κυκλοφορησαν νομιζω ηταν το fsr 2 και το 3 προστεθηκε αργοτερα με patch. ακομα ομως και να μην παιζει ρολο, και παλι το fsr 3 ειναι κατωτερο του dlss 3 ποσο μαλλον του 3.5. Βεβαια το ps5 pro λογικα θα βγαζει πολυ καλυτερα frame rates μιας κ ηδη οι φημες λενε οτι το PSSR (που ειναι κωδικη ονομασια της FSR τεχνολογιας που θα εχει το PS5 Pro) εχει καλυτερη αποδοση στην gpu του Pro απο οτι στις GPU της ιδιας της AMD.

*