Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To PlayStation προχώρησε σε μεγάλη αύξηση τιμής για τα PC games του στο Steam

*
Η Sony Interactive Entertainment προχώρησε σε αύξηση τιμών για τα PC games της που πωλούνται στο Steam. Η αλλαγή αυτή αφορά κάποιες συγκεκριμένες αγορές, όπως η Αργεντινή, ο Καναδάς, η Χιλή, η Κολομβία, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα. Η αλλαγή αυτή εντοπίστηκε αρχικά από χρήστη γνωστού forum του χώρου και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε και από την πλατφόρμα SteamDB, όπου και αποδεικνύεται πως η ιαπωνική εταιρεία ανέβασε τις τιμές παραγωγών της όπως τα Sackboy: A Big Adventure, Returnal, God of War και Marvel’s Spider-Man Remastered. Η νέα τιμή διαφέρει ανά χώρα και τίτλο και οι ιστοσελίδες του εξωτερικού αναφέρουν πως οι τιμές και στα 4 games στον Καναδά κινήθηκαν χοντρικά στα +10 δολάρια, με μια αύξηση που πήγε ανά περίπτωση από το +14.5% έως και το +17%. Στην Ιαπωνία, δε, οι αυξήσεις κυμαίνονται από το +29% έως και το +32.5%! Τη μεγαλύτερη επιβάρυνση στις τιμές έχει η αγορά της Αργεντινής, όπου καταγράφεται μέχρι και διπλασιασμός σε ορισμένα προϊόντα! Συγκεκριμένα, οι τιμές των God of War και Marvel’s Spider-Man Remastered διπλασιάστηκαν, ενώ οι αντίστοιχες για τα Sackboy και Returnal ανέβηκαν κατά 67%! Η Sony έχει δεχτεί ήδη σχετικά ερωτήματα και αναμένουμε την επίσημη θέση της για το ζήτημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*