Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Roblox έρχεται σε PlayStation 5 και PlayStation 4 τον Οκτώβριο

*
Η μεγάλη online gaming πλατφόρμα Roblox θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 και στο PlayStation 4 τον Οκτώβριο. Το Roblox λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 2006 σε PC, ενώ ports του για iOS και Android κυκλοφόρησαν το 2012 και το 2014 αντίστοιχα. Το 2015 έκανε το ντεμπούτο του και σε κονσόλες, με το Xbox One, ενώ τώρα, 8 χρόνια αργότερα, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει και στο οικοσύστημα του PlayStation.

Συγκεκριμένη ημερομηνία για τη διάθεσή του σε PS5 και PS4 δεν έγινε γνωστή, όμως η εταιρεία της πλατφόρμας επιβεβαίωσε πως ολόκληρο το περιεχόμενό της θα διατεθεί στους κατόχους των δύο κονσόλων εντός του Οκτωβρίου 2023. Ταυτόχρονα ανακοίνωσε και αναβάθμιση για την έκδοση του Roblox για κονσόλες Xbox. Όπως αναφέρθηκε, η αναβάθμιση θα επιτρέψει την κυκλοφορία συχνών updates που θα προσθέτουν τα νεότερα χαρακτηριστικά του Roblox. Επιπλέον θα προσφέρονται καλύτερες προτάσεις περιεχομένου και ανανεωμένο UI.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*