Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το σενάριο του Splinter Cell Remake θα προσαρμοστεί για μοντέρνο κοινό

*
Σύμφωνα με αγγελία εργασίας της Ubisoft Toronto, το σενάριο του Splinter Cell remake θα προσαρμοστεί κατάλληλα, ώστε να απευθύνεται σε μοντέρνο κοινό. Σε τι βάθος θα γίνει αυτό, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει.

Η Ubisoft έδωσε το πράσινο φως για την ανάπτυξη του Splinter Cell remake τον περασμένο Δεκέμβριο. Υπεύθυνη του project είναι η Ubisoft Toronto και το παιχνίδι θα δημιουργηθεί από το μηδέν, με τη βοήθεια της Snowdrop engine της Ubisoft, που χρησιμοποιείται στη δημιουργία του Avatar: Frontiers of Pandora αλλά και του Star Wars game που ετοιμάζει η γαλλική εταιρεία. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται γραφικά και gameplay που θα είναι προσαρμοσμένα στην τεχνολογία των σύγχρονων συστημάτων, με τους δυναμικούς φωτισμούς και τις σκιάσεις για τις οποίες έχει γίνει γνωστή η σειρά. Δεν γνωρίζουμε σε τι φάση βρίσκεται το project, ούτε πότε και σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*